OM SKY

Vår visjon er å Skape resultater, være Konkret og
Yte det lille ekstra for hver enkelt kunde.

SKY er et lite og fleksibelt kommunikasjonsbyrå som tilbyr skreddersydde løsninger innen markedsføring og kommunikasjon for små og mellomstore bedrifter. Kjernevirksomheten vår er drift av sosiale medier med løpende innholdsproduksjon, promotering og evaluering/overvåkning.


Vi tilbyr utarbeidelse av en kommunikasjonsmanual som gir viktige føringer for hvordan bedriften skal kommunisere, og gir råd for hvordan bedriften skal oppnå et profesjonelt helhetsinntrykk. Målet med manualen er å skape et verktøy som kan brukes av alle som skal kommunisere på bedriftens vegne, både internt og eksternt.

Enten du er helt i startfasen med din bedrift eller allerede har holdt på en stund, kan vi hjelpe deg å stake ut kursen videre. Er du etablert, men ikke klarer eller ikke har kapasitet til å orientere deg i jungelen av tilbydere og muligheter, løser vi det også. Vi vil alltid tilpasse tiltak og tjenester etter behovene og forutsetningene til din bedrift, og vi har en rekke gode samarbeidspartnere som vi benytter til blant annet grafisk design og webutvikling.


Vi er et fleksibelt byrå som tilrettelegger for våre kunder slik at de kan få alt på ett sted.

Vi  bygger merkevaren din – på rett sted til rett tid!

webside3